Arabii il baga in sperieti pe Olaroiu: Risca sa fie arestat in Emirate!

Miercuri, 13 Noiembrie 2013, ora 18:17
5036 citiri
Arabii il baga in sperieti pe Olaroiu: Risca sa fie arestat in Emirate!
Foto: Sport360

Cosmin Olaroiu risca sa plateasca scump in scandalul urias pe care l-a provocat in Emiratele Arabe Unite. Declaratiile pe care romanul le-a facut au deranjat intreaga suflare fotbalistica, iar in Emirate se vorbeste despre o posibila arestare.

Intr-un comunicat transmis catre Ziare.com, compania Bridge Media News (Emiratele Arabe Unite), care citeaza surse judiciare din Dubai, sustine ca Olaroiu ar putea fi arestat in zilele urmatoare.

"Surse judiciare din Emiratele Arabe Unite au mentionat faptul ca Olaroiu a comis o infractiune care se pedepseste cu inchisoare si o penalitate financiara. Aceste surse au relevat ca infractiunea nu are legaturi cu activitatea sportiva, ci a fost una pentru care doar Olaroiu este responsabil. Justitia va demara actiunile necesare bazandu-se pe probele existente in acest caz pentru a demonstra ca Olaroiu este vinovat", se arata in comunicatul trimis catre Ziare.com.

Cosmin Olaroiu a pus pe jar fotbalul din Emiratele Arabe Unite, dupa ce a spus ca amenda de 500 de mii de euro pe care a primit-o din partea Federatiei este data la comanda.

Antrenorul roman a starnit reactii dure din partea rivalilor din campionat, insa si conducerea clubului la care este angajat l-a pus la zid, anuntand ca vor fi luate masuri dure.

Intreg scandalul a inceput dupa ce Olaroiu a plecat in vara de la Al-Ain pentru a semnat cu rivala Al-Ahli. Seicii lui Al-Ain au facut o plangere la Federatie, sustinand ca Oli semnase deja cu ei. Astfel, romanul a fost amendat cu 500 de mii de euro.

Olaroiu provoaca un cutremur la Dubai: Eu nu sunt o marioneta! E timpul sa aflati tot adevarul!

Ziare.com a prezentat in premiera acuzatiile prin care Olaroiu a aruncat in aer fotbalul din Emirate si a reusit sa-si atraga antipatia multora.

"Se vede ce decizii da Federatia! O rusine! N-am niciun contract cu ei, dar s-au dus la Federatie cu un contract nesemnat si nestampilat. Daca ei zic ca am semnat contract cu ei, pai atunci sa ma plateasca salariul pentru contractul respectiv. Si trebuie sa-mi plateasca multi bani!", a tunat Olaroiu.

Fostul antrenor al Stelei i-a ironizat apoi pe seicii lui Al-Ain, pentru ca l-au reclamat. "Probabil au nevoie de bani ca vor sa-si cumpere echipament. Echipa campioana foloseste de doi ani acelasi echipament!", a intepat Oli.

Olaroiu mai are contract cu Al-Ahli pana in 2016, salariul sau fiind de 4 milioane de dolari pe an.

C.S.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#Cosmin Olaroiu arestat, #Olaroiu arestat Dubai, #Olaroiu scandal Emirate , #stiri Cosmin Olaroiu