Olaroiu a mai depasit o limita intre arabi

Sambata, 11 Februarie 2012, ora 08:22
4662 citiri
Olaroiu a mai depasit o limita intre arabi

Cosmin Olaroiu, antrenorul formatiei Al Ain, din Emiratele Arabe Unite, a dovedit, inca o data, ca este mai mult decat un simplu tehnician in zona Golfului Persic.

Oficialii lui Al Ain i-au propus lui "Oli" sa depaseasca inca o bariera si sa devina editorialist pentru site-ul oficial al echipei.

Fostul antrenor al Steleu a acceptat bucuros si a scris chiar un prim articol.

Iata, mai jos, editorialul lui Olaroiu:

"Cand mi s-a prezentat oportunitatea de a scrie un editorial ca antrenor al lui Al Ain, am decis imediat care trebuie sa fie primul subiect abordat. Imi face mare placere sa ma adresez celor mai loiali suporteri, pe care i-am descris in mai multe ocazii ca fiind singurul jucator indispensabil al acestei echipe.

Un prieten m-a rugat intr-o zi sa-i spun ce jucator este indispensabil pentru echipa. I-am raspuns fara sa stau pe ganduri: suporterii lui Al Ain. Am simtit mandria jucatorilor si atasamentul lor fata de fani din discutiile din vestiar. Am scris aceste randuri inaintea meciului cu Al Wahdah. In asemenea derby-uri, castigatorul este mereu fotbalul din Emirate.

Se asteapta executii tehnice la un nivel inalt din partea ambelor echipe. Va fi un meci in care cele doua galerii exemplare vor demonstra popularitatea atinsa de fotbal in aceasta tara. Stim cu totii ca acest sezon din Etisalat Pro League este intr-o faza in care candidatele la titlu trebuie sa-si intensifice eforturile pentru a-si indeplini obiectivul. Noi, toti cei de la Al Ain, de la suporteri la stafful tehnic si pana la conducere, anuntam intr-o voce ca, indiferent de locul din clasament, obiectivul nostru este sa reprezentam clubul cu mandrie si sa ne demonstram spiritul de echipa atat pe teren, cat si in tribune. Astept cu nerabdare derby-ul cu Al Wahdah, in care sper ca pe stadion vor domni culorile lui Al Ain."

Cosmin Olaroiu a avut dreptate, Al Ain castigand derbiul cu Al Wahdah cu scorul de 1-0, echipa romanului fiind lider in campionatul din Emiratele Arabe Unite.

Mai mult, fanii au umplut stadionul, reusind sa faca o atmosfera de zile mari.

M.D.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#olaroiu limita arabi, #Olaroiu Al Ain, #editorial cosmin olaroiu , #stiri Cosmin Olaroiu