Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Olaroiu da de pamant cu Maradona!

Luni, 21 Noiembrie 2011, ora 09:44
3231 citiri
Olaroiu da de pamant cu Maradona!

Cosmin Olaroiu continua razboiul cu Diego Maradona, inceput in timpul intalnirii dintre Al-Ain si Al Wasl.

Tehnicianul roman spune ca iesirea nervoasa din timpul meciului a fost cauzata de gesturile argentinianului, despre care spune ca "nu e normal la cap".

"Maradona nu e normal la cap! Gesturile lui din timpul meciului m-au lasat perplex. M-am mirat cum de arbitru nu a luat nicio masura impotriva lui. In schimb, m-a eliminat pe mine, desi eu n-am depasit spatiul tehnic, ci doar m-am bucurat la golul nostru", a tunat Olaroiu la conferinta de presa de dupa meci, conform editiei tiparite a cotidianului Adevarul.

Olaroiu a facut scandal in Emirate! A vrut sa-l bata pe Maradona (Video)

El Pibe D'oro nu s-a lasat mai prejos si a lansat si el un atac la adresa fostului antrenor al Stelei.

"Olaroiu a vrut sa-mi intimideze si sa-mi accidenteze jucatorii! A dat ordin la oamenii lui sa joace dur. Arbitrul a procedat foarte bine cand a eliminat un jucator de la Al-Ain. Doar asa i-a mai potolit", a spus Maradona.

"O sa depun memoriu impotriva antrenorului de la Al-Ain si impotriva clubului pentru tot ce s-a intamplat in acest meci. Pe langa comportamentul oficialilor clubului, si crainicul stadionului i-a incitat, in permanenta, pe spectatori sa ma injure. A fost o atmosfera oribila", a continuat acesta.

Maradona il pune la punct pe Olaroiu

Echipa antrenata de Cosmin Olaroiu, Al Ain, a castigat, scor 1-0, intalnirea disputata in weekend cu gruparea pregatita de Maradona, Al Wasl.

Radoi si Olaroiu l-au batut pe Maradona

In minutul 30 al meciului, dupa ce Al Ain a deschis scorul, Olaroiu a fost la un pas sa-l ia la bataie pe Maradona, cu care se contrase pe toata durata partidei. A fost insa oprit de A fost oprit de cei din jur si trimis de arbitru in tribune. In timp ce parasea spatiul tehnic, Oli a mai facut cateva semne spre Maradona, invitandu-l la o "intalnire" in afara stadionului.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Cosmin Olaroiu, #Diego Armando Maradona , #stiri Cosmin Olaroiu