Olaroiu, expulzat din Emirate? Seicul lui Al-Ahli reactioneaza

Marti, 14 Ianuarie 2014, ora 08:09
4635 citiri
Olaroiu, expulzat din Emirate? Seicul lui Al-Ahli reactioneaza

Seicul Ahmed Khalifa Hammad, directorul executiv al clubului Al-Ahli, a vorbit in premiera despre situatia lui Cosmin Olaroiu in Emiratele Arabe Unite, dupa ce procurorii au solicitat expulzarea de urgenta a antrenorului roman.

Conducatorul gruparii din Dubai a anuntat ca Al-Ahli isi va respecta contractul cu Olaroiu pana cand o instanta va decide expulzarea romanului.

"Cazul este inca in faza incipienta, lui Cosmin nu i s-a cerut inca sa plece din Emirate, iar noi ne vom respecta contractul pana la ultima litera", a spus Hammad.

Referitor la suspendarea de sase luni pe care Olaroiu a primit-o, seful lui Al-Ahli a afirmat ca romanul se bucura de sprijinul conducerii.

"Clubul nostru este solidar din punct de vedere moral cu antrenorul, dar nu suntem parte in disputa dintre el si Al-Ain. Cosmin stie ca suntem alaturi de el, iar in cazul suspendarii urmam pasii legali. Nu putem nega ca aceste incidente au lasat o pata neagra asupra lui Al-Ahli, dar incercam sa-i tinem cat mai departe pe jucatori de aceste probleme", a adaugat Hammad.

Olaroiu va afla daca va fi expulzat din Emiraltele Arabe Unite pe 15 ianuarie.

Lovitura fatala pentru Olaroiu in Emirate: Procurorii arabi cer expulzarea de urgenta!

Procurorii arabi au dispus urmarirea penala a fostului stelist, in urma unei plangeri a fostului sau club, Al-Ain.

Olaroiu este acuzat ca a semnat in vara cu Al-Ahli desi avea contract cu Al-Ain, iar procurorii le cer judecatorilor sa il expulzeze din Emirate intrucat a incalcat legile locale.

In prima faza, fostul club l-a dat in judecata pe cale sportiva si a obtinut o amenda in valoare de 500 de mii de euro. La apel, amenda a fost anulata, iar Al-Ain s-a indreptat in instantele civile, unde, cu ajutorul procurorilor, s-a solicitat expulzarea sa.

C.S.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Cosmin Olaroiu expulzat Emirate, #expulzare Cosmin Olaroiu Emirate , #stiri Cosmin Olaroiu