Samsung Galaxy Tab a fost lansat si la Cosmote

Joi, 13 Ianuarie 2011, ora 15:02
2023 citiri
Samsung Galaxy Tab a fost lansat si la Cosmote

Cosmote a introdus in oferta sa tableta Samsung Galaxy Tab, completand astfel portofoliul de produse cu o noua categorie de terminale. Pretul tabletei variaza intre 1.322 si 2.799 de lei.

Samsung Galaxy Tab este disponibil in magazinele Cosmote si Germanos atat impreuna cu abonamente de voce sau date, cat si fara conectare, potrivit unui comunicat al operatorului de telefonie mobila remis Ziare.com.

Samsung Galaxy Tab poate fi gasit la pretul de 2.799 de lei, fara conectare, dar clientii il pot achizitiona si impreuna cu un abonament de voce sau de date. Astfel, pretul cu conectare porneste de la 1.322 de lei, TVA inclus, cu abonament Connect Ultra+, pe doi ani.

Cu un ecran senzitiv cu diagonala de 17,5 cm (7"), Galaxy Tab este terminalul perfect pentru a fi purtat oriunde si a sta conectat cu lumea digitala in permanenta, mai ales ca nu cantareste decat 385 de grame. De asemenea, tableta dispune de o camera foto digitala de 3MP - unicul Tablet PC cu aceasta caracteristica de pe piata romaneasca.

Un alt avantaj este dat de memoria interna de 16GB, ce poate fi extinsa cu ajutorul unui card de memorie de pana la 32GB, datorita slotului Micro SD.

Sistemul de operare este un Android 2.2 multifunctional, foarte permisiv in privinta descarcarii si instalarii de aplicatii software. Un alt avantaj este dat de faptul ca terminalul permite apeluri si voce si video, respectiv IM.

Multifunctionalitatea este completata, printre altele, de faptul ca Galaxy Tab suporta Multi-codec (DivX, Xvid), o caracteristica unica, in comparatie cu rivalii de pe piata. In plus, experienta navigarii pe internet este identica cu cea de pe un computer, datorita suportului Flash integral.

Internetul mobil este accesibil cu ajutorul conectivitatii de tip 3G HSDPA la 7,2 Mbps si Wi-Fi. De asemenea, tableta poate juca rolul unui hub social, consolidand contactele SNS (Social Network Service), IM si e-mail intr-o singura "super agenda telefonica".

Mai mult, utilizatorii tabletei Galaxy Tab pot profita de functia Augmented Reality pentru a vizualiza detalii ale lumii inconjuratoare. Ecranul generos cu diagonala de 17,5 cm permite vizualizarea detaliilor dorite si relevante doar prin indreptarea camerei terminalului in directia punctului de interes din mediul real, iar apoi imaginea poate fi stocata si trimisa prietenilor cu ajutorul functiei SNS.

A.T.

Valul de taxe care ne așteaptă după majorările de pensii și salarii din an electoral: „Ne ducem spre fundul sacului”
Valul de taxe care ne așteaptă după majorările de pensii și salarii din an electoral: „Ne ducem spre fundul sacului”
Majorarea pensiilor de la 1 septembrie, după recalculare, deja pune presiune pe bugetul de stat.Și salariul minim pe economie urmează să fie majorat de la 1 iulie la 3.700 de lei brut. Însă...
Meta a lansat o inițiativă pentru combaterea răspândirii informațiilor false și a deepfake-urilor
Meta a lansat o inițiativă pentru combaterea răspândirii informațiilor false și a deepfake-urilor
Meta, în colaborare cu Misinformation Combat Alliance (MCA), a lansat o inițiativă pentru combaterea răspândirii informațiilor false și a deepfake-urilor generate prin inteligență...
#Cosmote tableta, #Samsung Galaxy Tab Cosmote, #tablete Romania , #oferte