Costel Galca, in fata meciului carierei: Iata cum vrea sa bata pe FC Barcelona

Sambata, 02 Ianuarie 2016, ora 08:59
2241 citiri
Costel Galca, in fata meciului carierei: Iata cum vrea sa bata pe FC Barcelona
Foto: Espanyol

Costel Galca are un program infernal cu Espanyol Barcelona in urmatoarele 11 zile, in care va intalni de trei ori campiona Europei, FC Barcelona.

Primul dintre dueluri cu concitadina va avea loc sambata de la ora 17, in Primera Division, acasa pe stadionul Cornella del Prat.

Tehnicianul roman a sustinut vineri dupa antrenament o conferinta de presa in care a declarat ca nu-i este frica de adversari.

"Nu mi-e frica de ceea ce ar putea sa ni se intample. Acest lucru nu ma preocupa in mod deosebit, dar am incredere in jucatori, care sunt conectati la partida, si nu vad care ar fi problema. Barcelona este o echipa puternica dar o sa ne luptam pentru a-i invinge", a spus Galca.

Galca a pus biciul pe jucatori, inaintea meciului cu FC Barcelona: Masura luata de Revelion

In plus romanul a arata ca important in timpul partidei va fi sa puna presiune pe rivali: "Vrem sa le luam mingea. Barca are o posesie foarte buna si jucatori foarte buni, dar vom lupta cu armele noastre: vom alerga, vom fi agresivi si vom transmite bine balonul intre linii", a adaugat acesta, scrie Gazeta Sporturilor.

Galca a gasit si solutia pentru a opri trioul letal din atacul Barcelonei format din Messi, Neymar si Luis Suarez " Vom incerca sa-i oprim cu un un joc bun al echipei atat in ofensiva cat si in defensiva".

In incheiere, fostul antrenor de la Steaua a conchis ca "daca doar te aperi in fata Barcelonei ai multe de pierdut".

Partida va fi transmisa in format Live pe Ziare.com. Espanyol se afla acum pe locul 13, cu 20 de puncte si golaveraj 16-28, in timp ce echipa lui Luis Enrique e lider in campionat, alaturi de Atletico Madrid, cu cate 38 de puncte. Cele trei intalniri cu FC Barcelona sunt programate in primele doua saptamani din ianuarie - doua in cupa si una in campionat.

Espanyol a invins doar de doua ori pe FC Barcelona in ultimii 14 ani: 2-1 in deplasare in februarie 2009 si 3-1 pe teren propriu in ianuarie 2007.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#Costel Galca meci Barcelona, #Esanyol FC Barcelona , #Espanyol