Galca, laudat de Luis Enrique inaintea meciului cu FC Barcelona: Lucruri incredibile la Steaua!

Sambata, 02 Ianuarie 2016, ora 12:34
3500 citiri
Galca, laudat de Luis Enrique inaintea meciului cu FC Barcelona: Lucruri incredibile la Steaua!
Foto: Facebook/ FC Barcelona

Antrenorul roman al lui Espanyol, Costel Galca, este laudat de omologul sau de pe banca Barcelonei, Luis Enrique, inaintea meciului direct dintre cei doi, programat sambata, de la ora 17:00.

"Galca reuseste lucruri mari la Espanyol. S-a vazut in ultimele trei meciuri o schimbare majora in jocul lui Espanyol. Il cunosc bine, a facut lucruri incredibile la Steaua si a castigat o multime de trofee.

Imi place stilul sau si gustul sau pentru fotbalul de calitate. Se poate vedea deja ca si-a pus amprenta pe jocul lui Espanyol si vor fi o echipa greu de invins. S-au schimbat mult fata de perioada Sergio Gonzalez, in ceea ce priveste presiunea pe care o exercita atunci cand pierd mingea.

Cred ca propunerea sa fotbalistica va da roade. E atractiva si imi place. Are nevoie doar de timpul necesar, dar noi, antrenorii, rareori avem acest timp", a spus Luis Enrique, relateaza Digi Sport.

In plus, acesta crede ca meciul de sambata va fi unul greu: "Espanyol si-a schimbat stilul si abia acum incepem sa ne dam seama de ce le cere antrenorul, modul in care incearca sa joace. Va fi greu, pentru ca vor exercita presiune asupra noastra, fiind o echipa intensa si bine organizata"

Cei doi s-au intalnit de 8 ori ca jucatori - de 7 ori Galca juca la Espanyol si o data la Villarreal -, insa romanul nu l-a invins niciodata pe cel mai de succes antrenor al anului 2015.

Costel Galca, in fata meciului carierei: Iata cum vrea sa bata pe FC Barcelona

"Nu ma tem ca ne vor spulbera. Asta nu ma ingrijoreaza, pentru ca am incredere in jucatorii mei, care sunt foarte conectati si nu sunt probleme. Barcelona, fara indoiala, este o echipa foarte buna, dar vom lupta pentru a ne impune. (...)

Luis Enrique are un merit urias pentru ce a reusit sa faca la Barcelona. Are un mare merit si pentru ca e dificil sa demonstrezi in fiecare an tot ce e mai bun si sa-ti motivezi jucatorii pentru a castiga de fiecare data trofeu dupa trofeu", a spus si romanul despre adversarul de sambata.

Galca a pus biciul pe jucatori, inaintea meciului cu FC Barcelona: Masura luata de Revelion

Partida Espanyol Barcelona - FC Barcelona va fi transmisa in format Live pe Ziare.com. Espanyol se afla acum pe locul 13, cu 20 de puncte si golaveraj 16-28, dupa 17 etape, in timp ce echipa lui Luis Enrique e lider in campionat, alaturi de Atletico Madrid, cu cate 38 de puncte.

Trei intalniri ale echipei lui Galca cu FC Barcelona sunt programate in primele doua saptamani din ianuarie - doua in cupa si una in campionat.

Espanyol a invins doar de doua ori pe FC Barcelona in ultimii 14 ani: 2-1 in deplasare in februarie 2009 si 3-1 pe teren propriu in ianuarie 2007.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Luis Enrique laudat Galca, #Galca meci FC Barcelona, #meci Espanyol FC Barcelona , #Espanyol