Manchester City salveaza Timisoara de la faliment

Miercuri, 01 Februarie 2012, ora 19:21
4993 citiri
Manchester City salveaza Timisoara de la faliment

Clubul englez Manchester City a hotarat sa activeze clauza de cumparare definitiva pentru goalkeeperul Costel Pantilimon de la Politehnica Timisoara.

Potrivit site-ului debanat.ro, "cetatenii" au activat clauza de transfer la mijlocul lunii ianuarie, iar in conturile clubului de pe Bega au intrat nu mai putin de 3,5 milioane de euro.

Vestea este cum nu se poate mai buna pentru banateni, care au mari probleme financiare si risca sa nu primeasca licenta pentru Liga 1 in cazul in care obtin promovarea in primul esalon la finalul acestui sezon.

Finantatorul Marian Iancu a confirmat informatia, dar a precizat ca Pantilimon a fost cumparat inca din vara, dar ca tranzactia nu a fost dezvaluita pentru a proteja jucatorul.

"Manchester City l-a luat inca din vara, dar nu am vrut sa spunem nimic, ca sa nu punem presiune pe jucator.", a declarat Iancu la GSP TV.

Astfel, Costel Pantilimon a devenit jucatorul lui Manchester City pentru urmatoarele patru sezoane si jumatate, pana in prezent activand la rivala lui United sub forma de imprumut.

In vara, Poli Timisoara a incasat 400.000 de euro pentru al trimite pe Pantilimon sub comanda italianului Roberto Mancini pentru sase luni.

Rezerva lui Hart in Premier League, internationalul roman a jucat pentru "cetateni" in Cupa Angliei si in Cupa Ligii, avand evolutii apreciate de presa din Insula.

In varsta de 24 de ani, Pantilimon a jucat la Poli Timisoara in perioada 2005-2011, fiind transfer pe "Dan Paltinisanu" de la Aerostar Bacau (2003-2005).

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Costel Pantilimon, #Pantilimon transfer Manchester City, #Timisoara salvata faliment, #Marian Iancu , #FC Timisoara