Cozmin Gusa il ataca pe Antonescu: Putea sa judece mult mai responsabil

Marti, 17 Ianuarie 2012, ora 08:06
3302 citiri
Cozmin Gusa il ataca pe Antonescu: Putea sa judece mult mai responsabil
Foto: B1 TV

Cozmin Gusa a dezaprobat, luni seara, comportamentul din ultimele zile al lui Crin Antonescu, despre care spune ca nu s-a purtat responsabil si ca a chemat simpatizantii USL sa protesteze alaturi de niste oameni care nu stiu nimic in afara faptului de a fi violenti.

"Nu m-as fi asteptat, in ciuda parerii proaste pe care o am despre Crin Antonescu in ultima vreme, sa reuseasca intr-un moment foarte delicat sa fie atat de populist, chemand activul USL si simpatizantii USL la manifestatii alaturi de niste oameni care in afara de violenta nu stiu nimic altceva. Asta m-a debusolat. (...) Putea sa judece mult mai responsabil", a declarat Gusa la B1 TV.

Crin Antonescu cere sustinatorilor Opozitiei sa se alature protestelor, dar pasnic

Acesta a mentionat ca si atitudinea institutiilor statului a fost dezamagitoare si ca nu s-a procedat corect in ultimele zile in care au avut loc proteste in toata tara.

"M-a nemultumit atitudinea din weekend a institutiilor statului. Existau semne clare de vineri, mai ales sambata, ca duminica se poate produce un declick asemenea celui care a fost si care ne-a ingrozit intr-o mare masura. Nu o spun in calitate de critic.(...) Nu ma asteptam la ceea ce s-a intamplat ieri (duminica - n.red.), un lucru care ne-a inspaimantat pe toti", a adaugat fostul strateg al campaniei prezidentiale a lui Mircea Geoana.

Gusa a precizat ca el nu se numara printre cei saraci, numindu-se "un cetatean care o duce bine", si ca nu ar cere cetatenilor care o duc greu sa fie empatici cu ceea ce spune el.

Un alt subiect atins de invitatul B1 TV a fost criza economica, intrebandu-se cat de profunda va fi aceasta.

"Romania intr-adevar se afla intr-o situatie delicata si nici nu are o alternativa politica la actuala Putere care sa ne umple de bucurie. Ce se creioneaza in Europa in acest an este ceva sumbru. (...) Nu exista vreo sansa ca Europa sa scape de criza. Se pune problema cat de adanca sau profunda va fi, iar Romania este acolo nu ca un actor secundar, ci ca un actor principal", a mentionat Gusa.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Gusa atac Antonescu proteste, #Gusa proteste Piata Universitatii, #proteste Piata Universitatii , #Crin Antonescu