Iliescu: PSD nu e un partid de handicapati care sa aiba nevoie de Gusa

Luni, 16 Martie 2009, ora 13:51
2669 citiri
Iliescu: PSD nu e un partid de handicapati care sa aiba nevoie de Gusa

"Domnul Cozmin Gusa este factor perturbatoriu si nu avem nevoie de el ca sa ne reorganizeze filialele locale. Ce are el comun cu acest partid? Nu suntem un partid de handicapati ca sa apelam la un strainas si un mercenar", a declarat luni Ion Iliescu.

Presedintele de onoare al PSD a devenit vizibil enervat cand jurnalistii l-au intrebat, la sfarsitul sedintei Biroului Permanent al PSD, daca Cozmin Gusa se va ocupa de reorganizarea filialelor locale din Transilvania. Mai mult chiar, fostul presedinte s-a facut la un moment dat ca nu stie despre cine este vorba intreband: "Cine?".

Dar atacurile nu s-au oprit aici, Ion Iliescu mentionand ca PSD nu are nevoie de un om care nu are nimic in comun cu doctrina partidului si in acelasi timp are "o moralitate care poate fi pusa la indoiala".

"Vor fi niste conferinte judetene care vor definitiva aceste organizatii in care liderii s-au schimbat. Acest lucru se face de partid, si nu de strainasi. Ce are in comun Cozmin Gusa cu acest partid de trebuie sa vina sa reorganizeze filialele locale? Asta este misiunea partidului nu a unui strainas, care este adus pentru ce?

Nu avem nevoie de mercenari, a fost o mare greseala. Evolutia lui este cunoscuta si a facut ce a facut cu PIN-ul lui. Este falsa aceasta imagine si nu avem nevoie de asa ceva", a mai replicat fostul presedinte.

Ion Iliescu a lasat sa se inteleaga ca nu stie nimic despre relatiile dubioase dintre Cozmin Gusa si anumiti afaceristi, dar el se indoieste de moralitatea lui.

"Nu ma intereseaza Cozmin Gusa si ar fi o mare greseala sa apelam la el. Nu suntem un partid de handicapati si de nepriceputi ca sa apeleze la cineva ca el. Cred ca PSD are forta lui si militanti capabili sa faca ce trebuie", a mai precizat Iliescu.

Si Mircea Geoana, presedintele PSD, a declarat luni la sfarsitul sedintei Biroului Permanent ca "domnul Cozmin Gusa nu va avea o relatie cu PSD ca partid".

Petre Roman și Gelu Voican Voiculescu, chemați la Parchet în dosarul Mineriadei. Ion Iliescu va fi audiat la domiciliu SURSE
Petre Roman și Gelu Voican Voiculescu, chemați la Parchet în dosarul Mineriadei. Ion Iliescu va fi audiat la domiciliu SURSE
Petre Roman, fost premier, Gelu Voican Voiculescu şi Virgil Măgureanu, fostul director SRI, au fost citaţi, joi dimineaţa, 25 aprilie, la sediul Parchetului General, unde li se va aduce la...
Cozmin Gușă anunță o reformă profundă: ”Dacă vom avea, foarte bine, dacă nu vom avea, foarte rău...”
Cozmin Gușă anunță o reformă profundă: ”Dacă vom avea, foarte bine, dacă nu vom avea, foarte rău...”
Preşedintele Federaţiei Române de Judo, Cozmin Guşă, a declarat, pentru AGERPRES, că participarea celor 10 sportivi români la Campionatele Europene de la Zagreb este importantă pentru că...
#Ion Iliescu, #Cozmin Gusa, #mercenar strainas , #Ion Iliescu
Comentarii
Poza AIUREA AIUREA
AIUREA AIUREA
rank 5
ILIESCU ESTE PE APROAPE. O SINGURA PRECIZARE : HANDICAPATI MINTALI, NU FIZIC !
I
Ivan. Opusul lui Prostovan.
rank 1