Costel Bobic: Catelul meu intelege mai multe cuvinte decat foloseste Cozmin Gusa

Vineri, 16 Mai 2008, ora 10:00
13456 citiri
Costel Bobic: Catelul meu intelege mai multe cuvinte decat foloseste Cozmin Gusa

Despre Costel Bobic se spune ca finanteaza campania electorala a lui Sorin Oprescu. In ultimul timp, omul de afaceri a devenit tinta atacurilor lui Cozmin Gusa, candidatul PIN pentru Primaria Capitalei. Bobic a acordat un interviu revistei Q Magazine, preluat de Jurnalul National, in care raspunde atacurilor liderului PIN si, la randul sau, afirma despre acesta ca este "un traseist gainar al politicii". "Cine-i Gusa? Pentru mine e un nimeni. Un tip al carui vocabular nu depaseste 300 de cuvinte. Un personaj imatur ramas la nivelul Caprei cu trei iezi", isi continua atacul.

"Orgoliul prostului nu are dimensiuni in cazul lui. Se pretinde liderul unui partid format din doua persoane. El, Don Quijote, si mirtoaga Rosinanta din Slatina, alias Lavinia Sandru", mai afirma Costel Bobic, in interviul citat. Omul de afaceri il ameninta cu plangere penala pe Cozmin Gusa, pentru ca a afirmat despre el ca ar fi traficant de droguri.

Nici actuala campanie electorala nu a scapat de vorbele grele rostite de Costel Bobic: "Gusa nu este decat un iepure al lui Orban in batalia pentru Capitala. Tema lui este sa-l atace pe Blaga si pe Oprescu, ca sa poata intra Orban in turul doi", afirma omul de afaceri, inainte de a sublinia ca, din punctul lui de vedere, singurul candidat viabil pentru Capitala este Vasile Blaga.

"Pe vremea cand Gusa era secretar general la PSD, l-am rugat pe Codrin Stefanescu sa-i monitorizeze aparitiile lui Gusa si sa-mi spuna cate cuvinte foloseste. Nu a depasit 326. Catelul meu, Giovanni, intelege 650 de cuvinte", opineaza Costel Bobic.

Intrebat de ce crede ca liderul PIN este un personaj foarte mediatizat, Bobic afirma ca vina pentru acest lucru il poarta Sorin Ovidiu Vantu. "Pe Vantu nu-l intereseaza decat ratingul Realitatii. El stie foarte bine ca prostia se vinde excelent".

Cozmin Gușă anunță o reformă profundă: ”Dacă vom avea, foarte bine, dacă nu vom avea, foarte rău...”
Cozmin Gușă anunță o reformă profundă: ”Dacă vom avea, foarte bine, dacă nu vom avea, foarte rău...”
Preşedintele Federaţiei Române de Judo, Cozmin Guşă, a declarat, pentru AGERPRES, că participarea celor 10 sportivi români la Campionatele Europene de la Zagreb este importantă pentru că...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Costel Bobic, #Cozmin Gusa, #sorin ovidiu vantu , #PIN