Gusa: Sunt convins ca voi fi primar

Duminica, 27 Ianuarie 2008, ora 15:50
2037 citiri
Gusa: Sunt convins ca voi fi primar

Presedintele PIN, Cozmin Gusa, a declarat duminica, intr-o conferinta de presa, ca este sigur de castigarea primariei Bucuresti si ca, in aceste conditii, nu va candida la presedintie, in 2009.

"Nu cred ca ceilalti candidati au sanse in fata mea, sunt convins ca voi fi primar", a afirmat Gusa. Intrebat daca foloseste candidatura pentru primaria Bucurestiului ca un prim pas pentru presedintie, in 2009, liderul PIN a raspuns ca si-a dat seama ca pentru proiectul sau politic are nevoie de o "reduta" pe care s-o castige si de o "institutie administrativa" pe care s-o organizeze.

"Municipiul Bucuresti sa devina cartea mea de vizita ca politician", si-a prezentat Gusa strategia. "Am ales sa candidez la primaria Bucuresti excluzand candidatura la presedintie in 2009. Eu ajung primar la Bucuresti si nu mai candidez in 2009 la presedintie", a precizat liderul PIN, care a adaugat ca nu-si va schimba aceasta pozitie oricati "stolojeni" vor fi bolnavi in jurul sau.

Liderul PIN a informat ca a deschis un site, cozminprimar.ro, unde bucurestenii sa faca un top al problemelor cele mai importante ale orasului, top care va fi valabil pana pe 29 februarie, iar rezultatele urmeaza a fi folosite pentru redactarea programul de administrare a Capitalei.

Gusa a precizat ca, in proiectul sau pentru Bucuresti, nu doreste sa vorbeasca cu oameni care lucreaza la primarie, ci sa se informeze direct de la bucuresteni. El a adaugat ca nu va avea consultanti straini pentru campanie, dar ca, in echipa sa, vor lucra arhitecti, constructori, insa nu cei care au fost parte in administratia Bucurestiului. Liderul PIN a subliniat ca va folosi proprii bani pentru a-si promova site-ul, anume depozitul pe care-l detine, de 31.000 de dolari.

Pe site-ul lui Cozmin Gusa este si un link catre o melodie a formatiei Parazitii, de pe ultimul album, anume "Mesaj pentru Europa", care insa nu poate fi ascultata decat de cei care au peste 18 ani "si nu sufera de false pudori". In plus, membrii PIN au prezentat si tricouri care vor fi folosite in campanie si pe care scrie "I ...E Gusa". "Este pentru cei care stiu putina engleza, e un element de campanie dinamic, are diverse variante - vote, hate, love, like, in functie de preferinte", a comentat liderul PIN.

Cozmin Gusa a afirmat ca va sprijini, in calitate de primar, acel candidat la presedintie in care va avea incredere sa faca reforma politica in Romania, la fel ca in 2004.

"Si astazi daca ma intrebati daca-mi pare rau ca l-am sprijinit pe Basescu in dauna lui Nastase va raspund ca nu (...) Daca vorbim de dezamagiri, din 2005 incoace, legate de Traian Basescu, stam cateva zile...", a adaugat presedintele PIN.

Presedintele PIN nu s-a aratat descurajat de sondajele de opinie si a amintit de pozitiile ocupate de Traian Basescu si de partidul sau, in astfel de demersuri de cercetare, in 2004, pentru ca, de fapt, sa castige la locale si la parlamentare.

In conferinta de presa de duminica, Gusa a tinut sa-si prezinte biografia si le-a povestit ziaristilor despre "corectiile" pe care i le mai aplica mama sa, fiind un copil " destul de violent". De asemenea, liderul PIN s-a laudat si cu faptul ca a fost premiant pana in clasa a IX-a, dupa care si-a dat seama ca fetele nu se dadeau in vant dupa "tocilari". Liderul PIN a dorit sa anunte public si ca defectul sau principal este ca nu suporta sa fie niciodata al doilea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nou centru respiro pentru copiii cu dizabilităţi deschis în Capitală. Serviciile medicale pe care le oferă
Nou centru respiro pentru copiii cu dizabilităţi deschis în Capitală. Serviciile medicale pe care le oferă
Un nou centru respiro pentru copiii cu dizabilităţi din Capitală şi familiile lor a fost inaugurat, joi, 18 aprilie, pe Calea Şerban Vodă, de către Direcţia Generală de Asistenţă...
Trasee modificate pe 10 linii de troleibuz și autobuz în weekend, în București. Ce eveniment este anunțat
Trasee modificate pe 10 linii de troleibuz și autobuz în weekend, în București. Ce eveniment este anunțat
Societatea de Transport Bucureşti (STB) a anunțat joi, 18 aprilie, că mai multe troleibuze și autobuze vor circula pe trasee modificate în weekend. Este vorba despre troleibuzele liniei 97...
#Gusa, #primar, #Bucuresti, #site , #PIN