Femeie accidentata mortal de o masina in care s-ar fi aflat, potrivit unor martori, Gigi Netoiu. "Imediat dupa accident, a iesit unul din masina, si-a tras gluga pe cap si a fugit"

Sursa: Gandul
Luni, 03 Decembrie 2012, ora 08:50
279 citiri
O femeie a fost accidentata mortal, duminica seara, in Perisor-Dolj, de o masina in care s-ar fi aflat, potrivit unor martori, omul de afaceri Gigi Netoiu, in timp ce Politia spune ca in autoturism erau doua persoane - soferul unei firme bucurestene si o alta, despre care nu a putut oferi detalii.

Accidentul a avut loc in jurul orei 18.00, in localitatea doljeana Perisor, din cauza carosabilului umed si a intunericului. Astfel, femeia de 75 de ani, care mergea pe marginea drumului a fost ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.