Înapoi la listarea arhivei

07 Februarie 2010 - Geoana la conferinta PSD Dolj

Pesedistii doljeni isi vor alege delegatii la congresul din 20 februarie intr-o conferinta extraordinara care va avea loc saptamana aceasta si la care va participa si presedintele PSD Mircea Geoana.

07 Februarie 2010 - Codul s-a facut portocaliu

Codul galben emis vineri de Administratia Nationala de Meteorologie a fost actualizat, autoritatile lansand o avertizare de Cod Portocaliu pana in dimineata zilei de luni.

07 Februarie 2010 - 6 drumuri blocate pe-un fir noaptea trecuta in Dolj

Nisoarea si viscolul din week-end au ingreunat circulatia rutiera in Dolj, sase drumuri judetene fiind blocate pe cate un fir de mers din cauza zapezii.

07 Februarie 2010 - 150 de TIR-uri blocate in Dolj

Nu mai putin de 150 de TIR-uri au fost trase pe dreapta noaptea trecuta de agentii politiei rutiere, din cauza conditiilor meteo nefavorabile.

07 Februarie 2010 - 150 de scoli inchise in Dolj, 48.000 de elevi in vacanta

Semestrul II incepe maine in Dolj doar pentru elevii din Craiova. Scolile din restul judetului raman inchise pentru inca o zi, potrivit sefei ISJ Dolj, Diana Busoi.

07 Februarie 2010 - 7 primarii controlate in Dolj

Corpul de control al prefecturii Dolj a controlat deja sapte primarii din judet de la inceputul anului, sesizand la randul sau alte organe de control, a anuntat prefectul Eugen Georgescu.

07 Februarie 2010 - Sesizare penala pentru secretarul primariei Bailesti

Prefectul de Dolj Eugen Georgescu, a sesizat politia in cazul secretarului primariei Bailesti, organele de ancheta urmand sa verifice existenta infractiunilor de fals si uz de fals.