Înapoi la listarea arhivei

21 Decembrie 2010 - Jucatorii echipei Universitatea Craiova au impartit cadouri copiilor de la grupele de juniori

O parte dintre componentii echipei Universitatea Craiova a oferit, marti, la stadionul "Ion Oblemenco", cadouri de Craciun copiilor de la grupele de juniori ale clubului oltean.

21 Decembrie 2010 - Zece cetateni afgani care vroiau sa intre ilegal in Romania, gasiti intr-un microbuz la vama Calafat

Zece cetateni afgani care vroiau sa intre ilegal in Romania au fost gasiti de politistii de frontiera de la vama Calafat intr-un microbuz ce transporta fructe, biscuiti si paste fainoase din Grecia

21 Decembrie 2010 - Taie salariile!

In ultima vreme, mai ales de cand campionatul a fost intrerupt din cauza conditiilor meteo nefavorabile, dinspre Universitatea Craiova razbat numai vesti rele.

21 Decembrie 2010 - Ministerul Sanatatii propune comasarea Centrului de Cardiologie Craiova

La sfarsitul saptamanii trecute, Ministerul Sanatatii a lansat in dezbatere publica o hotarare de Guvern ce vizeaza comasarea Centrului de Cardiologie Craiova cu Spitalul Clinic Judetean de Urgenta.

21 Decembrie 2010 - Ciocnire frontala intre un Opel si un Volkswagen

Trei persoane au ajuns luni, in jurul pranzului, la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova in urma unui accident rutier petrecut pe DN 6B Craiova - Simnic.

21 Decembrie 2010 - ISU "Oltenia" - aprecieri la nivel inalt

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) "Oltenia" al judetului Dolj a prezentat, ieri, bilantul aferent anului in curs.

21 Decembrie 2010 - Mititelu catre Piturca: "N-am 'murit', eu conduc!"

Patronul Craiovei se teme sa nu-si piarda influenta in vestiar in favoarea managerului general