Înapoi la listarea arhivei

31 Ianuarie 2012 - Volei, Divizia A1 (f) - SCM Craiova, fara replica in fata Tomisului

Voleibalistele din Banie intalnesc marti Unic Piatra Neamt

31 Ianuarie 2012 - Sapte ani de detentie pentru pornografie infantila si trafic de minori

Pedofilul prins in Gara Craiova, anul trecut, in luna octombrie, a fost condamnat de magistratii Tribunalului Dolj la sapte ani de detentie.

31 Ianuarie 2012 - Meditatii politice pe teme teatrale, cu istoricul Adrian Cioroianu

"Am avut sansa de a vedea spectacole in relativ multe tari ale lumii, iar experienta despre care vreau sa va vorbesc intr-un fel de-aici pleaca. Sunt un profesor de Istorie care merge cu placere la

31 Ianuarie 2012 - Au inceput inscrierile pentru sefia Senatului Universitatii din Craiova

De luni, la Universitatea din Craiova a inceput perioada depunerii candidaturilor pentru functia de presedinte al Senatului.

31 Ianuarie 2012 - Tineri din Dabuleni, Calarasi si Bechet, inintiati in antreporenoriat

45 de tineri din localitatile Dabuleni, Calarasi, Bechet au beneficiat de cursuri de initiere in antreprenoriat care le pot facilita accesul pe piata muncii.

31 Ianuarie 2012 - Dan Mogos, vicpresedintele Consiliului Judetean Dolj: "Pentru consiliile locale din Dolj avem 50% din banii impartiti anul trecut"

Dan Mogos, vicepresedinte Consiliul Judetean Dolj, in conferinta de presa de luni, a vorbit despre bugetul judetului, facand o comparatie cu cel din anii trecuti.

31 Ianuarie 2012 - Costel Tulitu a pierdut lupta in partid - PDL Bechet are un nou presedinte, care si-a anuntat si candidatura la primarie

La data de 21 decembrie 2010, Biroul Permanent Local al PDL Bechet s-a reunit la initiativa Biroului Permanent Judetean al PDL Dolj, si l-a anuntat primarul Costel Tulitu, ca nu va mai fi