Înapoi la listarea arhivei

20 Septembrie 2012 - La judecata, pentru stopaj la sursa

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Craiova au trimis in judecata, in stare de libertate, administratorul unei societati comerciale acuzat de stopaj la sursa in forma continuata.

20 Septembrie 2012 - Incatusati pentru o evaziune de peste 1,3 milioane de lei

Trei persoane, care au infiintat o societate comerciala in comuna doljeana Vela - acesta functionand doar "pe hartie" - au fost retinute de politistii doljeni, in cursul zilei de marti, pentru o

20 Septembrie 2012 - Noul Ford Transit Custom castiga titlul de "International Van of the Year"

Noul Ford Transit Custom a fost desemnat "International Van of the Year 2013" - devenind al patrulea membru al familiei Transit care castiga acest premiu foarte ravnit - la Salonul IAA pentru

20 Septembrie 2012 - Expozitia "Piggy Bank", la Club Electroputere

La Club Electroputere din Craiova (Calea Bucuresti nr. 56) va avea loc vineri, 21 septembrie, ora 19.00, vernisajul expozitiei "Piggy Bank", realizata de artistii Daniel Knorr si Sorin Popescu /

20 Septembrie 2012 - Gala Operei, in Piata "Mihai Viteazul"

Solistii, Corul si Orchestra Teatrului Liric "Elena Teodorini" vor sustine sambata, 22 septembrie, de la ora 20.00, in Piata "Mihai Viteazul", o Gala a Operei, sub bagheta maestrului Alexandru Iosub.

20 Septembrie 2012 - Liga a IV-a Dolj - Podariul, set cu echipa Consiliului Judetean

FC Podari continua seria buna inceputa de la instalarea lui Victor Naicu pe banca tehnica si in intermediara de marti a zdrobit echipa Consiliului Judetean Dolj, CSJ Stiinta U Craiova.

20 Septembrie 2012 - Primaria Craiova da 1,2 miliarde de lei vechi pentru consultanta in combaterea zgomotului

Municipalitatea craioveana a scos la licitatie un contract de 120.000 de lei noi pentru "servicii de consultanta in combaterea zgomotului in municipiul Craiova".

20 Septembrie 2012 - Catalin Resceanu: Piata Centrala igienizata sambata seara

Conducerea SC Piete si Targuri SRL va demara, din aceasta saptamana, o ampla actiune de igienizare a pietelor din Craiova.

20 Septembrie 2012 - Reamenajarea Gradinii Zoologice din Craiova - plan municipal de 33 de miliarde

VALOAREA PROIECTULUI PENTRU CARE PRIMARIA INCEARCA SA IMPUSTE O FINANTARE DE LA MEDIU A AJUNS LA 3,3 MILIOANE DE LEI NOI.

20 Septembrie 2012 - Rectificare de buget la Craiova. Olguta pune bani deoparte pentru adapostul canin

Bugetul local al Craiovei are parte de o noua rectificare in sedinta extraordinara de joi a consiliului local.