Înapoi la listarea arhivei

28 Septembrie 2012 - Consilierii au stabilit: Tarabele de pe "Unirii" vor fi inchise de Zilele Craiovei

Consilierii municipali au votat, ieri, in unanimitate, programul pentru Zilele Craiovei. Alesii locali nu au avut de facut nici un comentariu pe marginea evenimentelor care vor fi prezentate

28 Septembrie 2012 - Cautat de francezi pentru fraude informatice, prins de politistii craioveni

Doi doljeni au ajuns dupa gratii, in cursul zilei de miercuri, unul dintre ei fiind dat in urmarire internationala pentru infractiuni informatice comise in Franta.

28 Septembrie 2012 - I-au amenintat pe paznicii fermei cu toporul si au furat o vaca

Lucratorii Postului de Politie Calopar au fost anuntati, miercuri dimineata, in jurul orei 5.00, de Marin Stefan (51 de ani), din comuna Cerat, ingrijitor la o ferma de animale situata in

28 Septembrie 2012 - Maidanezii si-au fixat norma: Noua victime in fiecare zi

Spitalul de Boli Infectioase "Victor Babes" din Craiova, singurul din oras unde ghinionistii muscati de maidanezi pot primi tratament, este luat zilnic cu asalt de victimele cainilor vagabonzi.

28 Septembrie 2012 - Johnson Controls furnizeaza scaune sport pentru noul model minivan Ford B-MAX

Johnson Controls, lider global in scaune, interioare si componente electronice pentru automobile, furnizeaza sistemul complet de scaune pentru noul model minivan Ford B-MAX.

28 Septembrie 2012 - Expozitie de benzi desenate la "Castelul Artelor"

Asociatia "Podul lui Apolodor" din Craiova si Casa de Cultura "Teodor Costescu" din Drobeta-Turnu Severin organizeaza astazi vernisajul expozitiei de benzi desenate cu genericul "BDC la Drobeta".