Edilul "penal" din comuna Giurgita nu isi reia fotoliul de primar. Judecatoria Segarcea i-a respins cererea prin care a cerut reluarea atributilor

Sursa: Adevarul
Marti, 17 Aprilie 2012, ora 11:00
211 citiri
Edilul din Giurgita a fost arestat anul trecut pe data de 17 iunie, impreuna cu fostul contabil al primariei. Cei doi sunat acuzati de savirsirea infractiunii de delapidare si abuz in serviciu.

Mitrica le-a cerut magistratilor Judecatoriei Segarcea sa isi reia functia de edil. Cererea i-a respinsa pe data de cinci aprilie, pe motiv ca este nefondata.
Procurorii au stabilit ca, primarul comunei Giurgita a avut grija sa le faca parte si firmelor apropiate acordandu-le contracte fara ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.