10 tipuri de mers care indica probleme grave de sanatate. "Persoanele care merg incet pot avea artrita sau diabet zaharat"

Sursa: Adevarul
Luni, 03 August 2015, ora 02:26
283 citiri
Irina Stoenescu, doctor specialist in medicina sportiva si posturologie, a declarat ca doar 20% din populatie poate sa atinga toate conditiile unei posturi corecte.

"Este perfect adevarat ca mersul poate dezvalui informatii legate de starea de sanatate a unui pacient, insa cu siguranta aceste afectiuni au aparut inca din copilarie, iar pe parcurs, netratate, s-au dezvoltat. Persoanele care merg incet pot avea diabet, artrita sau risc de dementa, iar cele care au mers zgomotos pot avea diabet ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.