ABA Jiu participa la exercitiul cu forte si mijloace in teren "Managementul actiunilor de interventie in cazul producerii unei situatii de urgenta generala de inundatii in orasul Bechet"

Sursa: Oltenasul
Miercuri, 25 Noiembrie 2015, ora 19:23
145 citiri
Administratia Bazinala de Apa Jiu va participa maine, 26 noiembrie 2015 la exercitiul cu forte si mijloace in teren "Managementul actiunilor de interventie
in cazul producerii unei situatii de urgenta generala de inundatii in orasul Bechet", in cadrul Programului de Cooperare Transfrontaliera Romania-Bugaria 2007-2013.

Organizatorul actiunii este Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Oltenia"al judetului Dolj, exercitiul facand parte din implementarea proiectului "Centru de Coordonare si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.