Adolescentul care la 16 ani si-a violat sora si a supus-o la pervesiuni anale si orale a cerut liberarea anticipata. Judecatoria Craiova il considera inca periculos

Sursa: Adevarul
Miercuri, 04 Decembrie 2019, ora 13:33
66 citiri
Un tanar internat in Centrul de detentie Craiova, dupa ce la varsta de 16 ani si-a abuzat sexual sora mai mica, a cerut liberarea anticipata. Instanta i-a respins solicitarea, considerand ca pustiul este un individ periculos. Tanarul are acum 18 ani, insa faptele care l-au trimis in fostul Penitenciarul de Minori si Tineri Craiova (acum Centrul de Detentie Craiova) s-au petrecut in urma cu doi ani, atunci cand C.I. a profitat in mod repetat de sora sa cu doi ani mai mica.

"A intretinut, in mod ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.