ALDE DOLJ: GUVERNUL CIOLOS A DEVENIT AGENTUL ELECTORAL AL PNL. FRAEsIA INCOMPETENEsEI CIOLOS-PNL NU MAI TREBUIE SA GUVERNEZE ROMANIA

Sursa: Oltenasul
Marti, 22 Noiembrie 2016, ora 23:21
133 citiri
" Ciolos a fost presat de PNL sa vina acum cu aceasta Lege a salarizarii pentru a atenua impactul negativ creat de atacul guvernului la Curtea Constitutionala la adresa legii care creste salariile cu 15% in Educatie si Sanatate"

ALDE Dolj constata ca Tehnocratia si-a dat lovitura de gratie prin modul in care s-a predat, cu tot cu promisiunile uitate, in bratele PNL.

ALDE DOLJ considera inacceptabila maniera oportunista si duplicitara a fratiei incompetentei Ciolos -PNL. Gestul guvernului de a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.