Alexandra Presura, deputat PSD Dolj: "Prin masurile luate pentru crearea de noi locuri de munca, somajul a ajuns la cel mai scazut nivel de dupa 1989"

Miercuri, 30 Ianuarie 2019, ora 06:15
235 citiri
Guvernul si majoritatea parlamentara PSD au adoptat, in ultima perioada, o serie de masuri in vederea crearii de noi locuri de munca si reducerii somajului. Acestea au fost concretizate atat prin cresterea exponentiala a locurilor de munca, cat si prin diminuarea considerabila a ratei somajului, acesta fiind acum la cel mai scazut nivel de dupa 1989, de 3,48%. Una dintre masurile luate pentru reintegrarea pe piata muncii a somerilor de lunga durata este majorarea subventiilor la 2.250 lei ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.