Angajatii din penitenciare ameninta: "In 4 zile, activitatea in puscarii incepe sa fie blocata. Refuzam munca suplimentara"

Sursa: Adevarul
Joi, 18 Aprilie 2019, ora 12:18
289 citiri
Liderii sindicatelor Publisind si SNLP au anuntat ca, in tot sistemul penitenciar din Romania angajatii vor refuza sa mai faca ore suplimentare, ceea ce inseamna ca supravegherea, escortarea si paza detinutilor nu se va mai putea face in mod corespunzator. Zeci de salariati au spus deja ca nu mai accepta sa faca ore suplimentare pentru ca nu sunt platiti corespunzator. Angajatii din penitenciare spun ca din data de 1 ianuarie 2019 au fost sistate de la plata orele suplimentare si nici nu au ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Cele mai citite stiri
Alegeri locale 2024: Mult prea voinicul si curajosul Marian Vasile!
Candidatul AUR la Primaria Craiova este -lucru de acum stiut- Marian Vasile, consilier local ...
Tricolorii U21, victorie in extremis in Armenia
Nationala U21 a Romaniei a castigat cu 1-0 in deplasare cu Armenia, datorita unui gol marcat in ...
Un nou drum modernizat, prin contributia Consiliului Judetean Dolj
In ziua de 28 martie, a fost inaugurat un drum judetean, supus modernizarii, care leaga localitatile ...