Arogantele primaritei Lia Olguta Vasilescu. Cum l-a jignit edilul Craiovei pe Iohannis: "Il convinge cineva pe mutu' ala sa iasa la dezbatere?"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 30 Martie 2016, ora 18:52
226 citiri
Lia Olguta Vasilescu a umit pe toata lumea cand l-a insultat pe Presedintele Romaniei. Vasilescu a spus despre Iohannis ca este "infatuat" si "mut". "Ultimele postari cred ca i-au deranjat foarte tare pe simpatizantii nemtalaului, care mi-au umplut peretele privat de injuraturi. Astfel, am putut constata cu cine voteaza analfabetii, fiindca unul nu a nimerit o fraza corecta din punct de vedere gramatical. :))) Vai de voi!... Cat ati mai muncit o noapte intreaga... Uite ce infatuat! V-am spus eu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.