Asociere cu profit in judetul Dolj. Fermierii au inceput sa isi faca cooperative: "Marfa noastra poate ajunge pe rafturile magazinelor"

Sursa: Adevarul
Joi, 01 Martie 2018, ora 07:13
88 citiri
Fermierii din judetul Dolj au inteles cat de multe beneficii le-ar putea aduce asocierea, asa ca numar de sapte cooperative agricole sunt inscrise deja la Registrul Comertului. Fermierii tineri sunt receptivi la ideea de asociere si au inteles cat de multe beneficii le-ar aduce acest lucru, dar mai ales sunt constienti ca astfel pot ajunge cu marfa pe rafturile magazinelor. "Unde sunt doi si puetrea creste, iar marfa noastra poate ajunge cu marfa pe rafturile magazinelor. Am discutat cu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.