Au fost prinsi barbatii care au inlocuit un iPhone cu plastilina. Cum operau escrocii. O femeie din Craiova a cumparat "produsul"

Sursa: Adevarul
Joi, 07 Februarie 2019, ora 08:49
314 citiri
O tanara din Craiova a avut o surpriza in urma cu o saptamana. Ea a facut o comanda online pentru un iPhone XS MAX 256 GB pentru care a platit 6.800 de lei. Chemata la magazinul Media Galaxy, pentru ridicarea produsului, a avut o surpriza de proportii la desigilarea produsului: in loc de telefon, in cutie se afla plastilina. Acum politistii din alt judet (Mures) spun ca au gasit vinovatii. Politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Mures au identificat trei barbati banuiti de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.