AUDIO Injuraturi ca la usa cortului intre Fat-Frumos si Safta, colegi in ALDE: "Esti un imputit ba, c...t bolnav!", "Ce faci, manca-ti-as, o dai in bagabonteala?"

Sursa: Adevarul
Joi, 21 Martie 2019, ora 17:35
322 citiri
Scandalul a avut loc in comuna doljeana Sadova. Protagonistii, doi colegi de partid: unul este primarul Eugen Safta, celalalt consilierul local Nicolae Fat-Frumos Racman. Cearta intre cei doi a pornit in timpul unei sedinte de consiliu. "Ne-am inteles cum sa votam, dar el a facut altceva. M-am enervat, sunt coleric!". Scandalul intre cei doi colegi de partid a avut loc luni, 18 martie, in sediul Primariei Sadova. Inainte de sedinta de consiliu, primarul Eugen Safta si consilierul Nicolae Fat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.