Bacalaureat 2017 Dolj. Subiectele de la ultima proba a examenului au fost usoare: "Ne-am asteptat sa fie mai greu, dar a fost bine"

Sursa: Adevarul
Vineri, 30 Iunie 2017, ora 14:51
279 citiri
Absolventii de clasa a-XII-a au declarat astazi ca subiectele de la ultima proba a examenului de Bacalaureat au fost cu adevarat accesibile. Elevii au precizat ca au reusit sa termine toate subiectele si se asteapta sa obtina note bune.
Elevii au avut de optat astazi intre Geografie, Fizica, Chimie, Biologie, Informatica, Logica, Psihologie, Economie, Sociologie sau Filosofie. Absolventii de clasa a-XII-a au declarat ca subiectele au fost usoare, asa ca notele vor fi pe masura. "Ne-am asteptat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.