Barbatul din Dolj care si-a ucis sotia si cele doua fiice a incercat sa isi spanzure fetitele acum doi ani: "Le-a suit in pod si le-a pus funia la gat"

Sursa: Adevarul
Luni, 12 Octombrie 2015, ora 17:03
143 citiri
Barbatul fusese in repetate randuri internat la spitalul de psihiatrie din Craiova. Localnicii au povestit ca in urma cu doi ani a mai incercat sa isi spanzure fetitele. "Le-a suit in pod si le-a pus funia la gat. Acum le-a omorat ca pe caini acolo in casa", a povestit o vecina.
Trupurile victimelor au fost preluate de medicii legisti, iar in urma autopsiei s-a stabilit ca moartea a fost una violenta. "Moartea celor trei a fost violenta si s-a datorat hemoragiei interne si externe ca urmare a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.