Care sunt adevaratele resorturi interne ale geloziei. "Intr-o relatie nu trebuie sa existe teama, santaj, furie sau suferinta"

Sursa: Adevarul
Sambata, 19 August 2017, ora 04:10
208 citiri
Specialistii explica resorturile psihologice care cauzeaza starile de gelozie si cat de periculoase sunt manifestarile pentru relatia de cuplu. O parte dintre studiile de specialitate au stabilit ca gelozia seamana foarte mult cu iubirea, insa are caracteristici diferite.

"De cele mai multe ori, cand apare gelozia intr-un cuplu, ne face sa ne gandim ca suntem iubiti, insa nu realizam cat de grav este si cum poate duce la distrugerea cuplului. In momentul in care unul dintre parteneri nu are ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.