"Casanova" din Segarcea, care ar fi imbolnavit zeci de oameni cu HIV, face ocolul lumii. Daily Mail: "Un seducator fara scrupule"

Sursa: Adevarul
Vineri, 24 Octombrie 2014, ora 13:45
369 citiri
Daily Mail spune ca zeci de tinere din orasul doljean Segarcea au aflat la inmormantarea iubitului lor, un "Romeo local", ca acesta suferea de SIDA. Articolul britanicilor se numeste "Panica intr-o localitate din Romania unde zeci de femei au aflat la inmormantarea unui Lothario (n.r. un seducator fara scrupule din literatura europeana) local ca acesta a avut SIDA".

Acestia scriu ca, desi Daniel Secu (n.r. in Daily Mail numele sau apare gresit: Daniel Decu) era in evidente ca bolnav de SIDA, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.