Case primite din partea statului, vandute de sinistrati la mica publicitate: "Nu ne strica un ban in plus. Nu avem ce sa facem cu locuintele de la Guvern"

Sursa: Adevarul
Marti, 11 Octombrie 2016, ora 16:26
137 citiri
Sute de familii din comuna doljeana Rast au ramas in anul 2006 fara un acoperis deasupra capului in urma inundatilor. Guvernul Romaniei a alocat 15 milioane de euro pentru constructia unui nou sat. Oamenii din comuna doljeana Rast au inceput sa isi vanda casele primite de la Guvern, iar in momentul de fata majoritatea au fost scoase la mica publicitate. Pretul porneste de 4.000 de euro si poate ajunge si la 7.000 de euro. "Nu ne strica un ban in plus. Nu avem ce sa facem cu locuintele de la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.