Casierul Primariei Motatei, acuzat ca a luat banii din impozite. "La calculator nu am lucrat doar eu. Chitantele au fost sterse cand s-a oprit curentul"

Sursa: Adevarul
Joi, 29 Ianuarie 2015, ora 18:31
320 citiri
Peste 100 de persoane din localitatea Motatei s-au trezit peste noapte cu datorii la primarie. Oamenii figureaza cu creante neachite de doi ani. De vina pentru aceasta situatie este un angajat al institutiei. Adrian Caprarin este acuzat de delapidare dupa ce a sters o parte din chitante din calaculator, iar o parte nu le-a inregistrat. Barbatul a prejudiciat institutia la care lucreaza cu suma de 72.000 de lei, insa chiar daca existe probe care il incrimineaza nu recunoaste absolut nimic si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.