Cat a castigat Consiliul Judetean Dolj dupa ce s-a judecat cu o firma italiana. "Uite ca se poate si daca nu iei spaga!"

Sursa: Adevarul
Joi, 24 Ianuarie 2019, ora 09:38
154 citiri
O societate italiana s-a angajat sa construiasca in decurs de un an Centrul International Constantin Brancusi. Intr-un un an si jumatate de la demararea lucrarilor, firma nu a reusit sa faca decat cateva sapaturi. Autoritatile locale au reziliat contractul si au mers in instanta. Tribunalul a respins actiunea Consiliului Judetean Dolj, dar Curtea de Apel Craiova a hotarat ca italienii sa-i despagubeasca pe craioveni cu o suma uriasa. In urma cu trei ani, Societatea San Giorgio Appalti SRL din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.