Cosmarul oamenilor din satul in care stalpii de electricitate stau sa cada de peste sapte ani: "Am ajuns sa ne pazim copiii ca pe sfintele moaste"

Sursa: Adevarul
Vineri, 01 Septembrie 2017, ora 13:58
183 citiri
20 de familii din satul Balota de Jos, judetul Dolj, traiesc de mai bine de 7 ani un adevarat cosmar. Stalpii de electricitate stau sa cada pe casele oamenilor in orice moment. Localnicii au facut numeroase sesizari catre CEZ Electrica, insa de fiecare data raspunsul a fost acelasi: nu exista bani de investitii. Oamenii din satul Balota de Jos povestesc ca stalpii de eletricitate se pot prabusi in orice moment peste casele lor. Localnicii sustin ca in zadar au facut numeroase sesizari, si la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.