Culturi compromise de bruma si ger in patria legumicultorilor din Dolj. Taranii: "Totul a fost distrus. Nu am vazut niciodata asa ceva"

Sursa: Adevarul
Sambata, 30 Aprilie 2016, ora 13:43
230 citiri
Agricultorii din judetul Dolj sustin ca, dupa ce au investit sume mari de bani, recoltele de vara nu vor fi anul acesta absolut deloc roditoare. Gerul si bruma din ultimele zile au distrus culturile de rosii, cartofi, dovlecei sau fasole. "Totul a fost distrus. Nu am vazut niciodata asa ceva. Anul acesta nu a mai ramas absolut nimic. Au fost noaptea temperaturi sub -4 grade, iar pana dimineata totul a inghetat. Cultura de vasole si dovlecei este toata la pamant. Chiar nu stiu cum o sa ne ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.