Culturi intregi distruse de ploi si grindina in Dolj. "Cand am ajuns pe camp si am vazut varza, mi-a venit rau. Sute de tone s-au pierdut... "

Sursa: Adevarul
Vineri, 07 Iunie 2019, ora 15:06
172 citiri
Ploile si grindina din ultimele zile au facut prapad pe campurile din Dolj. Au fost distruse culturi intregi de rosii, castraveti, ardei si vinete, dar cele mai mari pierderi par sa fie la varza. In localitatea Motatei, de exemplu, fermierii au pierdut sute de tone de varza. Multi dintre ei au inceput deja sa curete terenurile. Localitatea doljeana Motatei este deja considerata ca fiind patria verzei. Aproape toti localnicii au culturi cu aceasta planta legumicola, iar cand incepe recoltarea, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.