Cum a reusit Filarmonica Craiova sa vanda doar 400 de bilete la un concert cu Placido Domingo Jr. Directorul, relaxat: "Am oferit 1.200 de invitatii"

Sursa: Adevarul
Marti, 04 Iunie 2019, ora 12:53
159 citiri
Gabriel Zamfir, managerul Filarmonicii Oltenia, declara inainte de organizarea unui concert la Craiova ca s-au vandut peste 800 de bilete, iar locuri ar mai fi doar in spatele salii de spectacol. La o luna dupa eveniment, acelasi Zamfir a scris intr-o adresa oficiala ca s-au vandut doar 404 bilete. In opinia managerului, insa, cand organizezi un concert, importante sunt like-urile primite pe facebook, nu cate bilete a reusit institutia sa vanda. Mari dispute la Craiova legate de Concertul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.