Cum arata santierul drumului expres inaugurat de Liviu Dragnea cu 5 zile inainte sa fie arestat. "Nici borduri nu-s capabili sa puna!"

Sursa: Adevarul
Luni, 10 Iunie 2019, ora 18:54
208 citiri
Cu 5 zile inainte de a fi arestat, Liviu Dragnea a lansat cu mare fast lucrarile la primul tronson din drumul expres Craiova - Pitesti. La o zi dupa inaugurare, au aparut fotografii care demonstrau ca utilajele au fost retrase din zona imediat dupa ce liderii PSD au plecat de la fata locului. Asa s-a aflat ca Dragnea a inaugurat, de fapt, punerea bordurilor pe drumul tehnologic, paralel cu drumul expres. "Nici borduri nu-s capabili sa puna". Omul de afaceri craiovean Horatiu Buzatu a postat pe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.