Deputatul PSD Dolj, Alexandra Presura: "Avem de-a face cu inca o masura liberala de anulare a ceea ce guvernul PSD a construit"

Vineri, 29 Noiembrie 2019, ora 02:06
177 citiri
Alexandra Presura, deputat PSD de Dolj, a declarat ca era de asteptat ca atunci cand circumstantele le vor fi favorabile, guvernantii liberali sa lase la vedere latura care ii defineste: "Iata ca la o zi dupa ce au obtinut o victorie, liberalii au renuntat la rolul pe care l-au jucat in campania electorala, acela de competitori corecti. Acum, au cadrul potrivit sa arate cine sunt ei cu adevarat, si, din pacate, prima lor masura este una extrem de dura pentru romani. Guvernul Orban a anuntat, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.