Doru Caplea (PNL): Solicitam tuturor membrilor Parlamentului sa semneze motiunea de cenzura a PNL si sa dam jos acest guvern catastrofal!

Sursa: Oltenasul
Miercuri, 04 Septembrie 2019, ora 16:20
84 citiri
Tineretul National Liberal condamna negocierile si trocurile politice, purtate ca la piata, dintre Guvern si unii parlamentari care doar se prefac ca au trecut in opozitie.

Este regretabil ca in 2019, in schimbul unor functii sau privilegii vremelnice, inca exista politicieni care sustin acest accident al democratiei, si anume guvernul condus de Viorica Vasilica Dancila.

Ce anume va retine, domnilor parlamentari, alaturi de cel mai dezastruos guvern post-decembrist? Pentru ce negati ceea ce ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.