Dosarul Hexi Pharma, trimis in judecata. Spitalul "Filantropia" Craiova si Spitalul din Bailesti cer despagubiri si s-au constituit parte civila in proces

Sursa: Adevarul
Vineri, 28 Aprilie 2017, ora 16:24
180 citiri
Spitalul Municipal "Filantropia" din Craiova si Spitalul din Bailesti s-au cinstituit parte civila in dosarul Hexi Pharma. Unitatile spitalicesti s-au constituit parte civila in proces si spera sa primeasca despagubiri pentru produsele pe care nu le-a mai putut folosi. "Ne-am constituit parte civila in acest proces. Este necesar sa ne recuperam banii pe acele produse pe care nu le-am mai putut folosi dupa scandalul aparut", spune dr. Lorena Dijmarescu, directorul medical al spitalului.
Spitalul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.