Efectele negative ale televizorului asupra dezvoltarii copilului. "Petrece in medie patru ore la desene animate, cu acordul parintilor"

Sursa: Adevarul
Marti, 12 Iunie 2018, ora 04:19
132 citiri
Copiii au acces la televizoare, calculatoare, smartphone-uri si tablete, dar toate aceste lucruri ii fac dependenti de monitoare. Psihologii sustin ca un copil pierde un an din sapte in fata micului ecran. Psihologii sustin ca in ultima decada televizorul ajunge sa devina cel mai bun prieten al copilului, iar parintii nu realizeaza ca poate sa fie un factor nociv. Solutia pentru a rezolva aceasta problema este simpla: copiii pana la varsta de 3 ani ar trebui sa fie tinuti cat mai departe de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.