Eliza Peta-Stefanescu, deputat PSD de Dolj: "CNI a demarat prima licitatie pentru reabilitarea Colegiului *Carol I*. Este datoria noastra sa facem tot ce ne sta in putinta pentru a ne asigura ca istoria ramane vie"

Sursa: Oltenasul
Vineri, 10 August 2018, ora 19:22
131 citiri
Compania Nationala de Investitii (CNI) a demarat prima licitatie pentru actualizarea documentatiei in ceea ce priveste contractul de reabilitare si consolidare a Colegiului National "Carol I", aceeasi cladire ce gazduieste si Opera Romana Craiova.

Prin proiectul initiat de ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Lia Olguta Vasilescu, si, ulterior, la insistenta presedintelui PSD Dolj, senatorul Claudiu Manda, cu sustinerea tuturor parlamentarilor de Dolj, cladirea-monument istoric, aflata ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.