Eurodeputatul Victor Bostinaru: "Evenimentele din Ucraina ne arata ca siguranta Uniuni Europene este legata de securitatea energetica"

Vineri, 27 Februarie 2015, ora 06:15
74 citiri
Eurodeputatul PSD Victor Bostinaru, vicepresedintele Grupului S&D pentru politica externa, a subliniat importanta corelarii noii Uniuni Energetice si a politicilor privind energia la nivelul Uniunii Europene cu strategia de securitate comuna. Interventia eurodeputatului Victor Bostinaru a avut loc in contextul lansarii de catre Comisia Europeana a unor serii de actiuni cu obiectivul reducerii facturilor la achizitiile de energie ale Uniunii Europene precum si pentru reducerea dependentei de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.