Europarlamentarul Marian Jean Marinescu: "Traim intr-o lume care este supusa unor amenintari din ce in ce mai periculoase"

Luni, 18 Iulie 2016, ora 06:17
127 citiri
Nisa, orasul aflat pe Coasta de Azur, a fost tinta unui atac terorist joi noapte, cand un camion de mari dimensiuni a intrat direct intr-o multime care sarbatorea ziua tarii. Presedintele Fracois Hollande a numit imediat atacul ca fiind unul terorist. Doi cetateni romani au fost raniti in urma atacului, in prezent fiind spitalizati in orasul francez. Soferul camionului era de origine tunisiana, avand varsta de 31 de ani. Politia a impuscat intr-un final soferul, omorandu-l, nu inainte ca acesta ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.