Europarlamentarul Marinescu, dupa ce premierul Dancila a anuntat ca nu mai sunt bani pentru spitale regionale. "E inadmisibil ce au facut aceste doamne"

Sursa: Adevarul
Vineri, 21 Iunie 2019, ora 12:33
173 citiri
Europarlamentarul craiovean Marian Jean Marinescu a reactionat dur dupa ce premierul Viorica Dancila a anuntat ca nu au mai ramas bani suficienti pentru construirea spitalelor regionale. Pentru situatia actuala, Marian Jean Marinescu le considera vinovate pe Viorica Dancila si pe Rovana Plumb, fost ministru al Fondurilor Europene.

De-a lungul timpului, europarlamentarul Marian Jean Marinescu a facut numeroase interpelari pe tema spitalelor regionale, in conditiile in care una dintre unitatile ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.