Experienta dezgustatoare traita in lift de voluntarii veniti cu daruri la copiii internati la sectia de oncologie. "Mie ce mi-ati adus? Ce plasa imi dati?"

Sursa: Adevarul
Luni, 10 Decembrie 2018, ora 17:30
372 citiri
Un inginer de la fabrica de masini Ford din Craiova a trait, astazi, o intamplare dezgustatoare si revoltatoare. Acesta a mers impreuna cu mai multi colegi cu 100 de plasute cu diferite daruri la copiii internati la Sectia de Oncologie a Spitalului Judetean de Urgenta Craiova. Sectia unde se afla internati copiii se afla la etajul IX, iar voluntarii au chemat liftul sa urce, mai ales ca erau incarcati cu multe cadouri. In lift, acestia au avut un soc. Femeia care apasa pe butoane le-a cerut si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.